Optie 2: Buurtsuper Hegeman

Optie 2. Buurtsuper Hegeman

Deze optie beslaat alleen het terrein van de voormalige garage van Hegeman. Daarop wordt een buurtsuper gedacht van maximaal 900 m2(=driemaal huidige SPAR). Dit is mogelijk omdat ook de voormalige showroom bij de super wordt betrokken. Het parkeren vindt ondergronds plaats (40 plaatsen). De super is zó gesitueerd dat ook hier de bewoners van de Oranjestraat enige extra buitenruimte krijgen.

Het terrein van de villa en de villa zelf blijven buiten het plan, maar een horecabestemming zou ook in deze optie een goede kunnen zijn. De entree en de bevoorrading zijn op dezelfde wijze gedacht als in optie 1.

Voor deze variant is geen bestemmingsplanwijziging nodig voor het terrein van de villa.

Hier de links naar  de huidige situatie, optie 1 en optie 3.

Reacties zijn gesloten.